Snel te leren-6 tips voor het kopen van tijd voor jezelf Snel te leren-6 tips voor het kopen van tijd voor jezelf

Snel te leren-leren, maar nu Mijn ervaring is dat de studenten een groot deel van het laatste moment om te leren van het materiaal. Als, zeg, maandag was de geschiedenis en volgende week donderdag, dan is de woensdag voor de maandag cast materiaal om te leren. Wie heeft er tijd om te sparen, u kunt besteden uw vrije tijd te doen.

hoe leer je snel en effectief bewezen manieren

hoe leer je snel en effectief bewezen manierenMaar je moet weten, hoe sneller leren zal ervoor zorgen dat binnen 24 uur de nieuwe info 80% van de verloren uit het geheugen. Ik bedoel, wat je hebt gehoord van de leraar op maandag, 20% recall op woensdag. Ik zou zeggen bijna nul uitgevoerd. U kunt kopen van tijd voor jezelf op maandag, je maakt een opmerking dat je tape op het punt. Woensdag veel sneller in je hoofd. Bovendien efficiënter, omdat het meer iets meer effectieve leerresultaten dan de eens zo veel.

Blokkeren alles in het snel leren Als het studeren is op uw computer, in de buurt van de telefoon of zelfs muziek of Tv te gaan in de achtergrond, die je verspilt je tijd. Regel nummer twee. Niets niet weerhouden de aandacht. Schakel alle verleidelijke macht. Zelfs als je zegt dat je gedeelde aandacht, of de mogelijkheid, het is gewoon praten. En je weet het. Alleen het leren richten. Op snelheid, je gaat passeren. Een uitzondering op de learning support ontspannen achtergrond muziek.

Vertragen om snel te leren keuken.png-de hersenen na ongeveer 20 minuten, ik weet het niet meer nieuwe info op te vangen. Vult het geheugen. Töltögethetsz nog steeds binnen, denken, dan eerder het voorbij is. Het is eigenlijk gewoon een manier om er doorheen te komen, maar er niet veel meer in mijn noodle. Idee om een keuken timer voor 20-25 minuten en als het ringen, neem een pauze van 5 minuten. De 5 minuten ingesteld, want anders zal ze bedriegen je. En het probleem is het uitschakelen van de machine.

Snel te leren, als u niet wilt dat te veel Dagelijks 5 werken meer dan niet worden normaal gesproken uitgevoerd. In de ochtend, schrijf direct een lijst over wat de belangrijkste vijf dingen die je moet doen. Het is belangrijk om het op te schrijven. Dit is goed omdat het kalmeert me neer. Voor mij is het alleen maar in mijn hoofd de lijst, dan de hele dag je kent me, dat moet ik ook doen. Bijna de hele dag met dit schalt in de hersenen. Tijd om medelijden met mezelf hoeveel werk ik heb en hoe druk ik het heb. En deze zijn dingen, die slechts een paar minuten nodig. Als de lijst die je hebt, dan is die pipálhatod wat je hebt gedaan. Probeer het, het is een soort van cool. U zult trots zijn op jezelf.

Slepen, zoals in de strudel deeg dat je snel belanden hoeven aan te leren De wet van Parkinson stelt dat het werk zal opleveren voor het vullen van de baan op schema. Als je 2 weken voor een hoofdstuk, herhaal ik, vervolgens, u vertraging, tot de laatste minuut. Ik kan je wel vertellen dat de luiheid wet. Zet deze afschuwelijke eigenschap om in hun eigen voordeel. Het instellen van een eerdere datum. Hoeveel is de minimale tijd die nodig is voor het werk dat u doet? Zie echt wonderen doen tot die tijd.

hoe leer je sneller en effectiever

hoe leer je sneller en effectieverSlechts 20%, ik heb echt snel leren Tekenen, italiaanse econoom gemaakt van de 80/20-wiskundige formule. Hij merkte op dat de rijkdom van de wereld in 80% van de bevolking 20% van het bezit. Dit is de regel voor alles geldt. Dus snel te leren.

Als het curriculum is het meest belangrijk 20% weet je, met het fonds ten minste een vier je eens. Hier is weer geactiveerd, hoe de hersenen werken, terwijl het onderwijs. Associëren. Als je het zoekwoord, het zal bellen met de bijbehorende conclusies. Als de domino ‘ s, leiden tot de

Het snel te leren king ‘ s way Ontspannen, Niet ooit vallen voor het onderwijs dat gezoem in je hoofd de dag van alle gebeurtenissen. Emotionele en langdurig. Overtredingen, woede, vreugde, en, natuurlijk, professionele, professioneel. Ontspannen met een zachte muziek en laat je gedachten niet te laten verdampen.

Het doel van het boek Visualisatie van het doel. Wat zijn de positieve opbrengst zal zijn, als je weet dat de belangrijkste stof. Met je ogen dicht zie de scènes, wanneer u gebruik maakt van de kennis. Uw collega ‘ s bewondering, erkenning, naar je kijken. Baas ook gewaardeerd ontwikkeling. De meer grondig zie je de scene meer effectief.

Onderzoek het boek aan de buitenkant, Lees de inhoud, de schrijver van de brochure. Wanneer hij schreef toen het werd uitgegeven. Wat weet je al over het onderwerp. Wat hoofdstuk heeft u uw rente Begin niet met het lezen van de eerste pagina, de eerste lijn. En dan de 25. kant van het gevoel dat het niet is wat u had verwacht. Dit is het resultaat van het dwingen van mijn keel een paar pagina ‘ s. Maar de taak wordt beëindigd. Start met je, waar ben je nieuwsgierig naar. Dit zal de ik wil.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *