5 tips over hoe om te leren snel te veel 5 tips over hoe om te leren snel te veel

Je kunt niet zeggen dat iets” zo goed, collector-niets op de Universiteit examen vergeleken met” je laat me niet gelukkiger deze dagen?

hoe om te leren om te leren

hoe om te leren om te lerenIk heb de eerste grote toernooi, de engelse schriftelijke examen, dat is zeker veranderd naar een 6-jaar vergelijking. Zelf 3 keer opgetreden als u op de bal was een record. Nu, als iemand wilde krijgen in het College van hun dromen, dit is een fanatieke hobby van , Zodat u kunt wennen aan deze stress dat ik kan me niet voorstellen dat deze periode van training en voorbereiding.

Vandaag, echter, het is veel praktischer om het examen te maken,wat betekent dat voor 4 jaar om logisch na te denken u nodig te toeteren, en dan op de minder studeerde gegevens is het nog gemakkelijker om geld te verdienen.

Twee high school afgestudeerden en je het gevoel dat je er minder van weet dan ooit en genoeg verstand bestuderen u beginnen met het leren van 4 jaar materiaal? Het goede nieuws is dat als ik het niet, dat er een hoop verbeterd kan worden.

#1 als je bijna een paar seconden, ga via de tutorial en ga naar opmerkingen, Een halve dag is er geen manier dat alles wat je kunt leren, maar de hersenen korte termijn geheugen dat is een veel instant informatie kan worden opgeslagen. Het nadeel is dat er minder en minder georganiseerd en voor de kortere termijn dan op de lange termijn geheugen. Voordeel is dat het gemakkelijk kan worden ontwikkeld op basis van de kennis, en op het laatste moment alleen voor jou.

Het menselijk brein is zeer complex orgaan. Je hebt waarschijnlijk gemerkt dat een bepaalde herinnering levendig leeft in u, als, bij voorbeeld, niet alleen zag, maar, zeg, een bepaalde geur of geluid ervaring die eraan verbonden zijn. Dus hoe meer zintuigen je impact, de meer zeker en definitief zal worden opgeslagen. Zo is het ook met de studie. Probeer de informatie, hoe meer je jezelf niveau te ontvangen, dus wat je leert, is vrijwel zeker gebruikt in kennis.

De klasse leek te veel vasthouden, en je geen tijd?

De klasse leek te veel vasthouden, en je geen tijd? Naast dat, is het duwen van een losse paniek aanval, zoeken de oplossing. Let op dat niets ooit verloren! Onderzoek als u aan het einde van de wereld, die juist het onderwerp, of het onderwijs. Hij kreeg al snel het kunnen vullen van de lege kruik in je niet de leonard gaan.

Niet een dag, maar twee dagen van SOS leren techniek. Op een dag, de essentie van de informatie met een dictafoon opnemen, en na dat je gewoon moet luisteren naar waar je ook gaat en wat je ook doet. Dat bewust je niet gaan, je onderbewuste en ook winkels. Een dag kan worden beperkt tot de tijd interval, maar u kunt bijna in slaap terwijl je luistert voortdurend, en je mag hopen dat het genoeg is links van de info.  Nadeel is dat zeer onregelmatig opgeslagen informatie is relatief moeilijk om te ontwikkelen. Voordeel is dat je dan kunt leren wanneer je slaapt, dus ik had geen vrije minuut.

Slechts een paar hebben ontwikkeld zelfvertrouwen, dat zelfs in een dergelijke situatie ook in staat om door de mensen. De geboren smart, die nooit om iets te leren, om te krijgen – ik ben zeker dat je weet dat die vervelende personen , en er zijn mensen die vertrouwen hebben in het goede.  Zitten, veel eten van gezonde voeding, de suiker, dat uw cellen voor brandstof, en veel succes met de examens

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *